Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas Gullkorn Norefjell SL Parkas
Varenr: 567977

Norefjell SL Parkas Ravnsort 80

Str. 80-140

560,-
FargeRavnsort
Størrelse
Størrelsesguide
-+
Beskrivelse

Norefjell Superlight Parkas er en utrolig herlig og lett parkas, med masse tekniske løsninger. Parkasen er lett og myk som en dyne på innsiden, og vil oppleves som svært varm og luftig for barnet, med super bevegelighet.

Unifi Repreve© vattering er en 100% resirkulert isolasjon produsert av plastflasker. Egenskapene ligner dun, men man unngår fare for lekkasje eller at det klumper seg. Repreve er vannavstøtende og kan vaskes i maskin.  Parkasen kommer med avtagbar hette og avtagbar fuskepels. Pelsen er herlig fluffy i en lys farge som rammer inn og varmer det vesle barnefjeset. Parkasen har lycra cuff i ermer for å holde inne den varme luften, og 2-veis glidelås for å skape rom og bevegelighet til bena dersom ønskelig. Alle justeringer er lagt på innsiden av sikkerhetsmessige årsaker, og det er justeringsmuligheter både i bunnen av parkasen og i toppen av hetten. Parkasen har flere reflekser som gjør barnet synlig fra alle vinkler i høst- og vintermørket.  Parkasen blir levert med en ekstra bit materiale (10x10 cm) for repareringsmuligheter dersom man skulle være uheldig å få en rift.

Gullkorn Designs produkter bruker PFC-fri coating.  På vanntette plagg anbefaler vi sterkt å impregnere før bruk, og deretter jevnlig re-impregnere for å forlegge deres levetid. Vannavisende plagg bør re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig. På denne måten vil plaggene kunne brukes av flere barn.

Materialegenskaper:
100% polyester
10.000 mm vannsøyle, 5.000 g pusteegenskaper
Repreve Vattering
PFAS/PFC fri
PFC-fri coating

Kundeanmeldelser