Varenr: 569582

Tach Skallbukse Mellomblå 116

Str. 110-140

799,-
FargeMellomblå
Størrelse
Størrelsesguide
-+
Beskrivelse

Denne buksen er perfekt å bruke i barnehagen eller hjemme når man trenger en slitesterk bukse som tåler å bli utsatt for hard bruk! Denne buksen passer også ypperlig som turbukse. Med en vannsøyle på 20.000 mm, pusteegenskaper på 20.000 g og tapede sømmer, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable gjennom hele leken! Buksen har også sidelommer for barn på skattejakt. Buksen har en strikk funksjon i midjen – en veldig behagelig justering for barna.

Buksen har en fleece-lining i setet, for å skape en lun og deilig følelse, slik at barna holder seg varme selv om de sitter på fuktig underlag. Nederst på bena er det glidelås med semi-autolock funksjon som gjør det lett å få buksen over skoen, og som kan låses ved å vippe den rundt. Dersom man har en støvel med ekstra bredt skaft er dette en super funksjon slik at glidelåsen ikke glir. Buksen har ytterstoffet trukket opp på innsiden av benet, slik at man unngår at vann trekker opp i linningen når barna f.eks. står eller hopper i en sølepytt over lengre tid.Vi bruker høykvalitets glidelåser og slitesterkt materiale behandlet med fluorfri coating.

Livet skal lekes, og Gullkorns yttertøy oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek! Siden buksen er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne buksen være med på leken i mange, mange år fremover.

Materialegenskaper:
20.000 mm. vannsøyle
20.000 g. pusteegenskaper
100 % polyester
35.000 Martindale
Tapede sømmer
ECO Bionic Finish

Kundeanmeldelser