Varenr: 569653

Tach Skalljakke Mørk Rosa (P) 92

Str. 86-140

599,-Kampanjepris
999,-Ordinær pris
FargeMørk Rosa (P)
Størrelse
Størrelsesguide
-+
Beskrivelse

En superteknisk jakke fullspekket med funksjonelle løsninger og det beste av materialer. Perfekt å bruke i barnehagen eller hjemme når man trenger en slitesterk jakke som tåler å bli utsatt for hard bruk, og som fungerer godt i mye skiftende vær!

Med en vannsøyle på 20.000 mm, pusteegenskaper på 20.000 g. og tapede sømmer, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable gjennom hele leken.

Jakken har også sidelommer for barn på skattejakt, og er myk og lett, med god bevegelighet og passform. Jakken har 360 grader med refleks, som gjør at barna blir sett fra alle vinkler. Hetten er justerbar og avtagbar, og kommer med brem som skjermer små barnefjes for regnet. I ermene er det spandex cuff slik at den varme luften blir holdt inne. Vi bruker høykvalitets glidelåser, og alle justeringer er lagt på innsiden av jakken av sikkerhetsårsaker.

Jakken er behandlet med fluorfri coating, og materialet er slitesterkt, men mykt. Livet skal lekes, og Gullkorns yttertøy oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek! Siden jakken er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne jakken være med på leken i mange, mange år fremover.

Materialegenskaper:
100 % polyester
20.000 mm. pusteegenskaper
20.000 g pusteegenskaper
35.000 Martindale
Tapede sømmer
ECO Bionic Finish

 

Kundeanmeldelser