1624378 1624378 1624378 1624378 1624378 1624378 1624378 1624378 1624378 1624378
Varenr: 569821

IAM T-Skjorte Lys Blå 116

Str. 86-140

249,-
FargeLys Blå
Størrelse
Størrelsesguide
-+
Beskrivelse

Gullkorn er utrolig stolte over samarbeidet med en partner som ligger vårt hjerte nær; Denne t-skjorten har Gullkorn laget i samarbeid med Stine Sofies Stiftelse. Når du kjøper t-skjorten så gir vi 25% av inntektene våre til Stine Sofies Stiftelse, som hver dag arbeider for at alle barn skal ha en trygg barndom - uten vold og overgrep. Tusen takk!

På forsiden har vi lagt vekt på at alle barn er unike og at de gjør så godt de kan: I AM ME.
På baksiden har vi vektlagt barnas stemme og barnas rettigheter: SEE ME HEAR ME.

I AM ME. Barn gjør så godt de kan! Stine Sofies Stiftelse ser på barn som fullverdige mennesker med like store og sterke rettigheter som voksne, men med en annen posisjon. Barndommen er ikke valgt av barnet selv. Barn trenger voksne til å sette grenser når barnet ikke selv har ferdigheter til å vurdere konsekvenser av ulike situasjoner det befinner seg i. Beskyttende grenser bidrar til trygghet. Og hvordan du velger å se på barnet, har stor betydning: Ser du barnet på en annerledes måte, ser du et annerledes barn! Vi støtter derfor forståelsen av at barn gjør så godt de kan ut fra de ferdighetene og forutsetningene vi voksne har gitt dem!

Barnesynet kan for eksempel gjenspeiles seg slik:
Finner manglende ferdigheter vs Lærer dem ferdigheter
Finner belastinger vs Reduserer belastninger
Finner udekte behov vs Imøtekommer behovene

SEE ME HEAR ME. Barn trenger voksne til å ivareta deres rettigheter - vi må være deres stemme! Stine Sofies Stiftelse arbeider for barns rettigheter og spesielt for de barna som har vært utsatt for vold eller overgrep. Barnekonvensjonen er sentral i deres rettspolitiske arbeid: Alle barn har rett til en trygg oppvekst.

Vi i Gullkorn har derfor i samarbeid med Stine Sofies Stiftelse designet denne t-skjorten.

Det er en myk og lett t-skjorte som passer perfekt til milde dager. Enkelt design, og fin å kombinere med ulike underdeler. T-skjorten holder seg fint i vask og oppleves som slitesterk. Puster godt og vil ikke føles klam på varmere dager. Samme kvalitet som Vennen undertøysett.

Printet er unikt for sesongen, og vil kun bli solgt i et begrenset opplag i samarbeid med Stine Sofies Stiftelse.
*Bidraget til Stine Sofies Stiftelse er 25% av netto salgsomsetning.

Materialegenskaper:
95 % viskose, 5 % spandex
Oeko-Tex 100

 

 

 

Kundeanmeldelser