Varenr: 569746

Tach HW Skallbukse Mørk Rosa (P) 86

Str. 86-110

400,-Kampanjepris
799,-Ordinær pris
FargeMørk Rosa (P)
Størrelse
Størrelsesguide
-+
Beskrivelse

En skjønn utebukse for de minste barna.

Perfekt å bruke i barnehagen eller hjemme når man trenger en slitesterk bukse som tåler å bli utsatt for hard bruk. Denne fasongen gir god bevegelighet i lek og aktivitet, og fungerer godt i mye skiftende vær!

Med en vannsøyle på 20.000 mm, pusteegenskaper på 20.000 g. og tapede sømmer, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable gjennom hele leken. Buksen er myk og lett, har god passform og plass til ekstra lag under.

Buksen har 360 grader med refleks, som gjør at barna blir sett fra alle vinkler. Den er høy på livet, og vil være super å bruke med et baselayer i viskose under på dager med tørt og mildt vær. Materialet er slitesterkt, men mykt. Buksen har en fleece-lining i setet, for å skape en lun og deilig følelse, slik at barna holder seg varme selv om de sitter på fuktig underlag. Resten av buksen er laget med glatt polyester linning, slik at den er lett å dra av og på.

Nederst på bena er det glidelås med semi-autolock funksjon som gjør det lett å få buksen over skoen, og som kan låses ved å vippe den rundt. Dersom man har en støvel med ekstra bredt skaft er dette en super funksjon slik at glidelåsen ikke glir.

Buksen har ytterstoffet trukket opp på innsiden av benet, slik at man unngår at vann trekker opp i linningen når barna f.eks. står eller hopper i en sølepytt over lengre tid.

Livet skal lekes, og Gullkorns yttertøy oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek!

Siden buksen er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne buksen være med på leken i mange, mange år fremover.

Materialegenskaper:
100% polyester
20.000 mm vannsøyle
20.000 g pusteegenskaper
35.000 Martindale
Tapede sømmer
ECO Bionic Finish

Kundeanmeldelser