G U L L K O R N 

Vi tror ikke hver dag er en fest, men vi tror hverdagen kan bli langt mer behagelig om barna trives med sine nærmeste omgivelser - klærne de går i. Klær av ypperste kvalitet, laget med moderne design og lekne farger som gir barn lov til å være barn fullt ut. Vi tror mye tid er det som teller. Mye tid til å leke. Mye tid til å være ute. Mye tid på å være sammen. Mye tid til å utforske nye ting. Da trenger du tøy som tåler mye. Mye bruk og mye vask. Dag ut og dag inn.

Fun and function. Det er Gullkorn.

VÅR HISTORIE:

Siden starten i 2015 har Gullkorn hatt ambisjoner om å lage barneklær av god kvalitet, tidløst design og som er komfortable å gå med. Et norsk fullsortiments småbarnsmerke, for alle årstider og aktiviteter. Designet for norsk klima.

Gjennom våre klær, våre gjennomtenkte detaljer og vårt tilbehør legger vi til rette for alle typer lek og trivsel, ute som inne.
 

I dag har Gullkorn blitt et av Norges hurtigst voksende klesmerker. Gullkorn har klær fra nyfødt opp til 10 år for både gutter og jenter.

Våre klær er designet og utviklet i Norge, Kristiansand av våre egne designere og produksjonsansvarlige. Våre egne barn, og våre kunders barn er vår viktigste inspirasjon. Det er Gullkorn.

VÅRE VERDIER:

Pålitelig - Vi er ærlige og til å stole på.
Nysgjerrig - Vi er interesserte og oppdaterte.
Engasjert - Vi inspirerer og begeistrer.