Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

SALGSBETINGELSER


 1. Generelt 

Denne nettbutikken driftes av Norwegian Concept AS.  

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer og tjenester (produkter) fra Norwegian Concept AS. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Salgsbetingelsene og annen informasjon for nettbutikken er bare tilgjengelig på norsk. For å kunne handle med kort/kreditt i nettbutikken må du ha fylt 18 år. 
Vi leverer kun til adresser i Norge. Svalbard, norsk kontinentalsokkel og andre fjerntliggende norske områder leverer vi ikke til. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post e.l. 
  
2. Priser 
Alle priser i nettbutikken er inkludert merverdiavgift (gjelder ikke bedrift), men eksklusiv frakt. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene uten forvarsel. Prisene er oppgitt i norske kroner. Det er alltid den aktuelle prisen ved ordretidspunktet som er den gjeldende prisen. Prisendringer i etterkant påvirker ikke sendte bestillinger. 
Vi tar forbehold om prisfeil på internett og i trykksaker. Vi kan derimot ikke endre prisen på en vare du har fått bekreftet pris på, med unntak av saker der det har oppstått alvorlige, åpenbare feil. 
Vi vil til enhver tid gi en best mulig beskrivelse av produktene som er tilgjengelige for salg. Dersom et produkt ikke stemmer overens med de spesifikasjoner som er gitt fra oss, gir det i seg selv ikke rett til noe krav overfor Norwegian Concept AS fra kjøperens side. Det gir heller ikke rett til retur av varen, såfremt ikke spesifikasjonene på produktet som er levert i vesentlig grad avviker fra de som er oppgitt. 
Visningen av priser i lister og annonser vises inklusiv merverdiavgift dersom man ikke er logget inn eller har registrert seg som privatkunde. Logger man seg inn som bedriftskunde eller offentlig kunde vil prisene vises eksklusiv merverdiavgift. 
  
3. Parter 

Selger er: Norwegian Concept AS, Skibåsen 36, 4636 Kristiansand S, registrert i Brønnøysund-registeret med org.nr.: NO 989 639 129 MVA og blir i det følgende benevnt ”vi” eller ”oss”. Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt ”du”, ”deg”, ”din” eller ”ditt”.” 
  
4. Bestillings- og avtaleprosess 
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Norwegian Concept AS er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett dersom du er en forbruker (se punkt 12). Når Norwegian Concept AS mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme. 
  
5. Opplysninger gitt i nettbutikken 
Norwegian Concept AS tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at bilde-/skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. 
  
  
6. Betaling 
Kjøpesummen gjøres opp gjennom Klarna eller Vipps. Det er egne betingelser til bedriftskunder.  
  
7. Levering og forsinkelse 
Levering av produktene skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen. 
  
8. Undersøkelse av produktene 
Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. 
  
9. Dine rettigheter ved feil og mangler (Reklamasjon) 
Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Feilen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Feil du oppdager innen seks måneder etter at du fikk produktene, skal imidlertid normalt regnes som feil som har oppstått før du fikk produktene. Melding om feil og mangler ved produktene kan overbringes oss muntlig eller skriftlig. Dette må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen eller mangelen. Du har likevel alltid minst to måneders reklamasjonsfrist fra du oppdaget feilen dersom det er et forbrukerkjøp. Vi anbefaler av bevishensyn at reklamasjonen sendes oss skriftlig. Vi vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner. Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet, eller fem år dersom produktet er ment å vare vesentlig mer enn to år. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten. 
  
10. Garanti 
Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven eller etter kjøpsloven dersom det ikke er et forbrukerkjøp. Reklamasjonsfristen er to år etter at du overtok varen, eller fem år dersom det er et forbrukerkjøp og varen er ment å vare vesentlig mer enn to år. 
  
11. Angrerett ved forbrukerkjøp 
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp dersom du er en forbruker (forbruker: fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet). Angreretten gjelder for varer og for enkelte tjenester (se unntak i tredje avsnitt). Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den, fri for smuss og lukt. Produktene skal ikke ha vært tatt i bruk som dine egne. All produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Vi har risikoen for transporten tilbake til oss ved bruk av vår returlapp. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravs gebyr, etc. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss. 
  
Produktet sendes tilbake til oss inkludert original emballasje, merkelapper, hangtags etc. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. 
  
Produktet kan ikke være brukt og må returneres komplett med emballasje og merkelapper. Returer må alltid pakkes inn i egen pose, ikke tape returseddel direkte på gaveesken. Gaveesker til ull og undertøy kan ikke være ødelagt. Det er ingen retur på boxere/hipstere. 
  
Hvis du skal returnere hele- eller deler av din ordre og har valgt faktura som betalingsmåte, kan du selv utsette forfallsdato kostnadsfritt på www.klarna.no. Om det ikke blir gjort, kan det påløpe purregebyr før din retur er mottatt og behandlet. Purregebyrer påløper kunden. Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller på e-post: info@klarna.no 
 

12. Immaterielle rettigheter 
Norwegian Concept AS eier alt innhold i nettbutikken, herunder alle immaterielle rettigheter til varemerker, bilder og tekst m.m.  

Innhold i nettbutikken (varemerker, bilder og tekst m.m.) kan ikke benyttes i noen sammenheng uten Norwegian Concept AS' skriftlige samtykke. 
  
13. Uavhentede pakker 
Transportør sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt nærmeste utleveringssted. Deretter vil det etter 7 dager bli sendt ut en påminnelse om uavhentet pakke. Dersom pakken ikke hentes vil den bli returnert til oss. 
Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Du vil da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med et gebyr pålydende kr 300,- til Norwegian Concept AS. Dette dekker plukking, sending, returfrakt, tilbakelegging og behandling av varen. Du vil få en egen faktura med dette gebyret.  

14. Salgspant 
Norwegian Concept har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet. 
  
15. Personopplysninger 

Personvernerklæring 
Denne personvernerklæringen forteller hvordan Norwegian Concept AS samler inn og behandler personopplysninger. 
Norwegian Concept AS er opptatt av personvernet ditt og streber alltid etter å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi følger den nye datasikkerhetsreguleringen, GDPR, 2016/679/EU, som har som formål å styrke personvernet og håndteringen av personopplysninger innen EU og EØS-land, og dermed også i Norge. Norwegian Concept AS sitt mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Norwegian Concept AS samler inn, og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernerklæringen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor. 

Norwegian Concept AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. 
Org nr 989 639 129 
Skibåsen 36 
4636 Kristiansand S 
Tlf. 93 07 20 07 
E-post: support@norwegianconcept.no 
  
Personopplysninger 
For å gjennomføre et kjøp hos oss trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. 
Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre. 
Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. 
  
Dine rettigheter 
Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Norwegian Concept AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. 
Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan også endre din informasjon på «min side». 
Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form. 
Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen. 
  
Arkivering av personopplysninger 
Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Norwegian Concept AS sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år. 
  
Sikring av personopplysninger 
For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi gjennomført flere sikkerhetstiltak. Vi har gjennomført sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi har tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket. 
Vi bruker også SSL (Secure Socket Layer). Dette er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren. Du kan være trygg på at Norwegian Concept AS lagrer dine personopplysninger på en sikker måte. 

Utlevering av varer 
Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at transportør skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted. Opplysningene slettes etter 12 måneder. 
  
Betalingsløsninger 
Når du betaler for en vare på nettsiden, så skjer dette gjennom Klarna Checkout som er vår digitale kasseløsning. (Er du bedriftskunde har du andre betingelser.)  Det betyr at vi verken oppbevarer eller håndterer kreditt-informasjonen du oppgir. Det vi har tilgang til er informasjonen som er nødvendig for å kunne behandle din ordre. 
       
Informasjonskapsler (Cookies) 
Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. 
Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, og for analyse, personalisering og markedsføring. 
Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. 
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden. 
Cookies kan du lese mer om på nettsiden.  
  
Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies) 
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på nettsiden ikke fungere. 
  
Analyse 
Norwegian Concept AS samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på nettsiden til analyse. 
Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. 
Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren. 
  
Personalisering 
For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser. 

Markedsføring 
Behandlingsgrunnlaget for e-post markedsføring er samtykke. Dette samtykket kan du enkelt trekke tilbake i e-posten du får fra oss eller sende oss en e-post på support@norwegianconcept.no 
Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonse du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante annonser ved neste anledning. 

Personopplysninger til tredjepart 
Norwegian Concept AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Norwegian Concept AS. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Norwegian Concept AS bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Mer informasjon om tredjeparter vi benytter finner du under Analyse, Personalisering og Markedsføring i denne erklæringen. 
Ved å godta denne policyen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i overføringen av dine personopplysninger til land utenfor EØS. 
Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EU/EØS gjøres dette kun om vi har støtte for overføringen i samsvar med EUs personvernforordning (GDPR). 
  
Endringer i erklæringen 
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier. 
  
Kontaktinformasjon 
Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på e-post: support@norwegianconcept.no 
Ønsker du at Norwegian Concept AS sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av Norwegian Concept AS, så ta kontakt med oss på e-post: support@norwegianconcept.no