Varenr: 569969

Tach Skalldress Mellomblå 110

Str. 86-140

1 299,-
FargeMellomblå
Størrelse
Størrelsesguide
-+
Beskrivelse

Superteknisk dress fullspekket med funksjonelle løsninger og det beste av materialer. Denne er perfekt å bruke i barnehagen eller hjemme når man trenger en slitesterk dress som tåler å bli utsatt for hard bruk!

Med en vannsøyle på 20.000 mm, pusteegenskaper på 20.000 g. og tapede sømmer, vil barna holde seg tørre, glade og komfortable gjennom hele leken! Dressen har 360 grader med refleks, som gjør at barna blir sett fra alle vinkler. Hetten er justerbar og avtagbar, og kommer med brem som skjermer små barnefjes for regnet. Dressen har spandex-cuff i ermer slik at den varme luften blir holdt inne. Vi bruker høykvalitets glidelåser og dressen er behandlet med fluorfri coating. Materialet er slitesterkt, men mykt. Midjen kan justeres med strikk innvendig. Nederst på bena er det glidelås med semi-autolock funksjon som gjør det lett å få buksen over skoen, og som kan låses ved å vippe den rundt. Dersom man har en støvel med ekstra bredt skaft er dette en super funksjon slik at glidelåsen ikke glir.

Livet skal lekes, og Gullkorns yttertøy oppfordrer til bevegelse, kreativitet og lek!Siden dressen er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv for å forlenge brukstiden. Dersom plagget blir behandlet riktig, kan denne dressen være med på leken i mange, mange år fremover.

Materialegenskaper:
100 % polyester
20.000 mm vannsøyle
20.000 g pusteegenskap
35.000 Martindale
Tapede sømmer
ECO Bionic Finish

Kundeanmeldelser