Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Hvordan velge riktig størrelse?

Størrelsene på Gullkorn sine plagg tar utgangspunkt i barnets høyde og ikke alder. Ved å velge størrelse ut ifra høyde på barnet sikrer du en bedre passform og komfort for barnet, samtidig som det gjør det enklere å velge klær som passer perfekt til barnets individuelle størrelse. Barn vokser i ulikt tempo, og hvordan de vokser varierer fra barn til barn. Noen barn kan være høyere eller kortere enn gjennomsnittet for alderen deres. En størrelse 104 passer eksempelvis til et barn som er 104 cm høyt +/- 3 cm. 

Før du handler klær kan det være lurt å måle barnet, og husk at selv om barnet har brukt en størrelse gjennom en sesong kan det vært lurt å måle på nytt for å kunne finne den beste størrelsen. Dersom du ønsker å ha klær barnet skal vokse i, er det lurt å velge noen cm opp, avhengig av hvor lenge du vil de skal bruke det. Vi anbefaler å ta et ekstra hopp opp på enkelte plagg som feks gensere og jakker hvis du vil bruke det lengre enn en sesong (ca 6mnd). Utedresser, bukser og kjoler vil være mer fornuftig å velge i barnets faktiske høyde.

Om du ikke vet barnets høyde kan du ta utgangspunkt i barnets alder. Alders målene er basert på gjennomsnittelige europeiske standardmål. Husk å prøve klærne på barnet før du tar av lappene på plagget. Skulle det ikke passe har vi gratis bytte i nettbutikken.